Източник lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате

...
Източник lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате
Коментари Харесай

Ужасен ден за четири от зодиите, една е най-добре да си вземе почивен ден, а на друга телефонен разговор ще преобърне живота й

Източник lamqta.com

Овен 
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях... 

Телец

Благодарение на вроденото Ви самообладание ще съумеете да запазите успокоение дори и в най-трудните обстановки, които ще Ви донесе този ден.Повече мислите за личните си ползи, в сравнение с за груповите, само че сега никой не го вижда. Може дори да се прославите като човеколюбец, стига единствено да поискате това. От липса на топлота няма да се наложи да се оплаквате, защото сте обкръжени с внимание и грижи. В последно време връзките Ви с околните не могат да бъдат наречени удобни, а през днешния ден може да се ориентирате към смяната им. За задачата е нужно умерено да изслушате рецензиите и да ги вземете за сведение. 
 

Близнаци

Готови ли сте, да си вземете почивен ден? Днес е най-подходящото време за това, а и Ви чакат удивителни новости, които безпределно доста ще Ви зарадват. Напоследък сте били доста ангажирани и в този момент е най-подходящото време да разпуснете с другари, да си побъбрите и да обсъдите новините. Освен това, ще можете да се справите и с домашните си отговорности. Ако имате опция, направете си шопинг-терапия.
 

Рак

Телефонно позвъняване ще Ви изненада в най-неподходящия миг Обезателно се обадете! Това, което ще Ви кажат може доста да промени Вашите проекти за деня, а дори и за цялостен живот! Напълно допустимо е това да бъде още една крачка към оня свещен ден, когато Маршът на Менделсон ще бъде свирен за Вас.
 

Лъв

В началото на деня отговорностите Ви може да Ви се сторят тежко задължение, скучна рутина или непостижим товар, който, в случай че можете, бихте махнали колкото се може по-бързо от плещите си. Всъщност, Вие ще имате опция да извършите непрекъснатата си работа малко по-интересна, а в това време да разширите своите на практика умения и знания. В края на деня ще възприемате наложителните правила много по-спокойно. Тогава ще придобият особена значимост взаимоотношенията с сътрудниците и приятелите. Пред съревнование с тях е за предпочитане да изберете равноправно съдействие. 
 

Дева

Трябва да сте доста деликатни в избора на думи и изрази. В противоположен случай може да не бъдете разбрани от своята половинка. Тя може да си направи лъжливи заключения от Вашите дейности и да се обиди за дълго, в случай че не и за постоянно. Бъдете малко и параноик.
 

Везни

Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкоз по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите неточности, и да покажете, че сте подготвени да ги поправите. Вероятно ще имате опция да се сдобрите с хора, които наскоро сте обидили. Отношенията с обичания човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не желаете да говорите за възприятията, които изпитвате, както и да споделяте своите подозрения. Между другото, проявявайки повече искреност, бихте могли да получите много приятни отговори на доста въпроси.
 

Скорпион

Вие през днешния ден доста добре знаете какво може и какво не може. А от къде са се взели тези ограничавания, не знаете и Вие. Отгоре на всичко и всички Ваши тоднини са длъжни да го съблюдават, с цел да не се натъкнат на Вашия правоверен яд. Май е много комплицирано да предстоящ недопечен пазител на правдата?...
 

Стрелец

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 

Козирог

Днес ще срещнете някого, с който ще говорите на еднакъв език и ще се разбирате дори и без думи, като че ли си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика посред ви, не губете връзка с този човек. 
 

Водолей

Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.
 

Риби

Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР